Nynäs havsbad



Booking.com


Avnjut en helt genuin spaupplevelse i skärgårdsmiljö, bara 45 minuter från Stockholm city. Nynäs havsbad är ett mycket exklusivt hotell med konferens- och spaanläggning som har en lång historia bakom sig.

Nu efter en omfattande renovering har dem åter öppnat och är en härlig tillflyktsort med vacker utsikt över havet och klipporna. Hotellet består av två olika byggnader, båda ligger precis vid havet. Hotellrummen på Nynäs havsbad har eget badrum, är ljust inredda med fina marina detaljer och utrustade med Internet, TV, värdeskåp och minibar.

I restaurangen är menyerna inspirerade av hela det europeiska köket med endast lokala råvaror, rätterna är alltid säsongsanpassade och präglas av närheten till havet, gårdar och skogen.

SPA

Den fantastiska spaavdelningen på Nynäs havsbad är utrustad med en inomhuspool med jetstrålar, en bastu och två uppvärmda utomhuspooler. När man är gäst på hotellet kan man även hyra en privat avdelning med jacuzzi och bastu. Och varför inte runda av din dag med ett glas vin eller öl i den mysiga hotellbaren.

Om man söker efter lite mer fartfyllda aktiviteter för att förstärka sammanhållningen i ett företag tillexempel, eller vill ha en inomhusaktivitet för att hålla ihop personalgruppen. Då finns det riktigt bra konferensaktiviteter för både små och stora sällskap. Man kan lägga in ett träningspass i sin vistelse på Nynäs havsbad, bland annat Pilates eller Yoga. De har även Quigong och Stavgång.

Läs mer och boka här!