SkepparholmenBooking.com


Konferens SPA och wellness i Stockholm!

Söker du ett spa nära Stockholm kan du hitta din oas på Skepparholmen, här blir man riktigt omhändertagen och blir ett med alla naturens nyanser, bara 20 minuter från Stockholm city. På Skepparholmen kan du samla kraft genom långa promenader, massage, kurbad och mycket annat. De har även flera aktiviteter som skänker inre harmoni och energi.

Bada i poolen, sjunk ner i en fåtölj framför panoramafönstren och njut av de många olika spaupplevelserna. De har professionella terapeuter som erbjuder allt mellan helkroppsmassage och spraytan, de har även en härlig aromabastu. Alla de som någon gång har tränat vet hur bra man kan må efteråt och under ett träningspass. Förutom underbara spabehandlingar kan du även boka aktivitetspass med deras aktivitetsledare, de håller både lugna pass och pass med lite högre tempo. Som utgångspunkt för träningen använder dem en lokal som de kallar för Mind & Body-lokalen. Det krävs inga förkunskaper och är du hotellgäst så är det helt gratis att vara med på ett pass.

Logi
Många av rummen har utsikt mot havet eller den rofyllda Kvarnsjön. Alla hotellrum är utrustade med TV, telefon, dusch/WC och hårtork.

Lokaler
I mötesrummen har man vattnet i sitt blickfång. Inredningen är flexibel och här finns passande miljöer för alla tillfällen.

Mat och dryck
Här finns en restaurang för 150 personer med utsikt över Stockholms inlopp. Bistro för upp till 40 personer med utsikt över den grönskande gräsmattan och Kvarnsjön. Två barer med fullständiga rättigheter. Inredningen är klassiskt elegant. Utvalda kvällar har de underhållning.

Specialiteter/aktiviteter
Spa med bastu, pool, relax, gym och behandlingsrum. Instruktörsledda pausprogram. Det exklusiva sekelskifteshuset, Villa Torpa, erbjuder 5 hotellrum, matsal och konferenssalong, egen bastu och brygga. Vår husbåt, Aquamarina, är en unik pärla med konferensdel samt 5 dubbelrum, kök för matlagningsaktivitet och bastu. Levande galleri med tavlor till försäljning.

Läs mer och boka här!