Tylösand HotelBooking.com


Här får du prova på Sveriges allra skönaste spa och nöjesupplevelse. Här vistas du i ett landskap av pooler och bastur med utsikt över havet, omgivet av ett gigantiskt soldäck. Där kan du låta dig själv fyllas av energi från solen och den rena havsluften efter en avslappnande behandling.

The SPA

Nu har Tylösands hotel SPA fått en rejäl upprustning och kan erbjuda dig en spaupplevelse i världsklass. I deras nya ångbastu med terapeutiskt ljus känns det lite som att man solar insidan av kroppen, det tilltalar flera sinnen samtidigt. Om man föredrar en något mildare temperatur är den vanliga ångbastun inte att förakta, där kan du känna doften av halländska örter.

Yoga, aerobics, gym och spinning

På våning tre hittar du Akrobaten, där kan du med en strålande utsikt över havet njuta av stimulerande träning för hela kroppen. I spinningsalen får du upp ångan och blir sporrad att träna i grupp på din egen nivå.

Oberoende av vad du vill uppleva på Tylösands hotel spa är deras tanke att alla delar, bad, behandlingar, mat, aktiviteter och vila ska ge dig ny kunskap, den effekt du önskar få och en högre grad av välbefinnande. Dessutom kan man förhöja sin upplevelse ytterligare genom att ta behandlingar för två. Då kan du njuta tillsammans med någon du tycker om i ett dubbelrum. Det går även att beställa manikyr för fyra om man gillar att umgås.

Soldäcket

Njut av den tempererade poolen på soldäcket, både sommar, höst, vår och vinter. Eftersom att den sträcker sig ut över stranden ger den ett intryck av att den fortsätter i all oändlighet. Man får nästan en känsla av att man svävar istället för att man badar.

Kneippen

När du vandrar på mjuka och lena stenar i strömmande varmt och kallt vatten gör det underverk för din blodcirkulation, i hela kroppen. Allt man behöver för sin hälsa finns i naturen, här har de flyttat in naturen så att man kan ta en stimulerande barfotapromenad året runt.

Mat

På Tylösand hotel hittar du inte mindre än fyra stycken välrenommerade restauranger. Maten är fantastisk på alla fyra och varje restaurang har sin egen unika nisch. Dessutom finns det ett spacafé i direkt anslutning till spaavdelningen.

Läs mer och boka här!